<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Incl. geluid tot max. 350 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
NIEUWE GAGE!
Vanf 1-1-2014:

€ 3.995,- ex btw ex BUMAFrans Duijts boeken?Voordat Frans Duijts doorbrak met zijn grootste hit “Jij denkt maar dat je alles mag van mij“ toerde hij al enige jaren door het land als imitator van zijn grote held André Hazes. Hoewel hij het geweldig vond de nummers van André Hazes te vertolken, was het een stiekeme droom het ooit met eigen repertoire te proberen. De omslag kwam eind 2005. Frans bracht het door Pierre Kartner (vader Abraham) geschreven nummer ‘Jij denkt maar dat je alles mag van mij’ uit. Frans: “Ik kreeg zulke goede reacties op mijn uitvoering van dit nummer dat het me aan het denken zette. Hoe zouden mensen het vinden als ik ook echt Frans Duijts nummers zou uitbrengen?”.

In 2006 verscheen het album ‘Ik zing een lied voor jou’ (later is de titel veranderd in ‘Denken dat je alles mag’) met grotendeels eigen repertoire. Frans bereikte er een grote schare fans mee, maar toch wilde hij nog meer een eigen sound neerzetten. Dit gebeurde dan ook op zijn tweede, later met platina bekroonde, album dat de toepasselijke titel ‘Zo ben ik mezelf’ meekreeg. De regionale en Nederlandstalige stations hadden de zanger al eerder omarmd, maar vanaf dat moment pikte ook de landelijke radio en tv zenders hem op.

Inmiddels heeft Frans Duijts de eerste nummer 1 hitnotering op zijn naam geschreven met zijn single ‘Morgen is pas morgen’, geschreven door het schrijversduo Nick Schilder en Roel van Velzen.


Frans Duijts boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Frans Duijts: Frans Duijts huren, Frans Duijts inhuren, Frans Duijts boeken, boekingen Frans Duijts, artiestenbureau Frans Duijts, artiestenburo Frans Duijts, prijs Frans Duijts, boekingskantoor Frans Duijts, Frans Duijts kosten, Frans Duijts management