<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Artiest voor kids
Tijdsduur:
1x60min. of 2x30min.
Geluid:
D&B Q7 set (geluid tot 500 pers.)
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.175,- ex btw ex BUMAKindershow De Piraat boeken?Gevaarlijke schurken hoor die piraten, maar deze Piraat is anders...!

In de Kindershow neemt ‘De Piraat’ de kinderen mee op zijn avontuur.

Hij zet voet aan wal met zijn eigen decor, licht en geluid klaar om zijn avontuur te beginnen.

Maar dan vindt hij een schatkist... met een brief eraan....
Samen met de kinderen begint hij aan een spannend verhaal over de verdwenen diamant van de Koning.

Samen met de piraat zingen de kinderen echte piratenliedjes en mogen de kinderen de Piraat assisteren bij het oplossen van het misterie van de verdwenen ring.

Als finale deelt de piraat een van zijn dierbare schatten met de kinderen.... als de schatkist tenminste open wil!

Inclusief:
  • 6 meter Truss met theaterdoek (variabel)
  • licht; 2 maal 4 bar en frontlicht


Kindershow De Piraat boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kindershow De Piraat: Kindershow De Piraat huren, Kindershow De Piraat inhuren, Kindershow De Piraat boeken, boekingen Kindershow De Piraat, artiestenbureau Kindershow De Piraat, artiestenburo Kindershow De Piraat, prijs Kindershow De Piraat, boekingskantoor Kindershow De Piraat, Kindershow De Piraat kosten, Kindershow De Piraat management

Kindershow De Piraat
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten