<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
o.b.v. besloten optreden tot 150 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Gerard Joling boeken?Gerard Joling is één van de meest bekende Nederlanders. Daarmee is Gerard Joling een echte publiekstrekker op beurzen, feesten en partijen. Gerard Joling maakte zijn professionele debuut in 1980 met de hitsingle ‘Fridaynight Party’ met de groep Kids en Cats. Maar het grote publiek leerde hem pas echt kennen toen hij zijn televisiedebuut maakte in Henny Huisman’s Soundmixshow. Met het nummer ‘Crying’ van Don McLean behaalde hij weliswaar ‘slechts’ de derde plaats, maar … de toon was gezet!

Zijn eerste single ‘Love is in your eyes’ werd meteen een internationaal succes. Van Goud naar Platina en van Platina naar dubbel Platina. En het ging maar door, van ‘Ticket to the Tropics’, ‘Shangri-La’ en ‘Read my Lips’ tot ‘No More Boleros’. Deze songs zorgden ervoor dat Gerard in meer dan 20 landen gevraagd werd voor optredens, waaronder Japan, de Nederlandse Antillen, Zuid-Amerika, Scandinavië de Filippijnen, Hong Kong, Afrika, Canada, Taiwan, Duitsland, Frankrijk en Spanje. Al met al verkocht hij meer dan zeven miljoen platen in binnen- en buitenland, waarvan er maar liefst 25 met goud en platina werden bekroond.

Daarna volgden nog vele hits zoals “Engel van mijn hart“, “Er hangt liefde in de lucht“en “Ik hou er zo van“. Gerard is een artiest die inzetbaar is op elk denkbaar evenement. Van bedrijfsfeesten tot festivals en van discotheken tot feesttenten. Gerard Joling weet er op elke locatie er een feest van te maken!


Gerard Joling boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Gerard Joling: Gerard Joling huren, Gerard Joling inhuren, Gerard Joling boeken, boekingen Gerard Joling, artiestenbureau Gerard Joling, artiestenburo Gerard Joling, prijs Gerard Joling, boekingskantoor Gerard Joling, Gerard Joling kosten, Gerard Joling management