<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Incl. M-/A-set
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagShary-An boeken?SharyAn brak met haar deelname aan de eerste editie van The Voice of Holland door bij het grote publiek. Hier bereikte de vrolijke verschijning uiteindelijk de halve finale.

Na haar doorbraak in het populaire programma bewijst SharyAn met haar unieke stemgeluid dat ze geen eendagsvlieg is. Inmiddels heeft de 24jarige drie albums op haar naam staan en scoorde ze hits met de singles Sixfeet Under, Mr. Know It All en Read My Book. Haar echte radiodoorbraak kwam met het nummer Never Played The Bass. Na de release van haar EP Good Girl in 2014 heeft de Nederlandse soulzangers de tijd genomen om zichzelf te herontdekken. En dat is goed gelukt! Sinds begin 2016 laat SharyAn weer wekelijks van zich horen in Carlo’s TV Café op RTL4 en heeft ze onlangs haar nieuwe single Summer of My Life uitgebracht. SharyAn geniet momenteel veel airplay op de Nederlandse radio met haar nieuwe single. Zo is Summer of My Life op Radio 2 uitgeroepen tot Topsong en wordt ze regelmatig gedraaid op Radio538, 3FM, Veronica, 100% NL, Radio Decibel en Radio 1.

“Ik geloof serieus dat er plek is voor een act als SharyAn in de Nederlandse charts” ( Giel Beelen 3FM)

De energieke SharyAn is klaar om te knallen. De single ‘Summer Of My Life’ is slechts een startschot!


Shary-An boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Shary-An: Shary-An huren, Shary-An inhuren, Shary-An boeken, boekingen Shary-An, artiestenbureau Shary-An, artiestenburo Shary-An, prijs Shary-An, boekingskantoor Shary-An, Shary-An kosten, Shary-An management