<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
tot max. 250 pers. of inprikken op aanwezig geluid
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 7.500,- ex 6% btw en 7% BUMAGordon boeken?Gordon’s carrière start bij de Soundmixshow waarna een deelname aan het Nationaal Songfestival volgt. Hij bereikt daar weliswaar de finale maar haalt niet genoeg punten om ons land te vertegenwoordigen. Deze deelname levert hem wel een platencontract op. Na een geflopte single schrijft John Ewbank voor hem de hitsingel “Kon ik maar even bij je zijn“. Het vervolg is bekend. Na een aantal grote hits, een Engels versie van zijn debuutalbum en een korte tour in Zuid-Afrika besluit Gordon ook nieuwe wegen in te slaan. Als televisiepresentator blijkt hij verrassend uit de hoek te komen en ook als radiopresentator blijkt het multi-talent erg geliefd. Hij doet nogmaals een gooi naar deelname aan het Eurovisie Songfestival, maar eindigt als tweede bij het Nationaal Songfestival.

Even dreigt zijn carrière te eindigen zoals het begon; een nederlaag bij het Songfestival. Maar Gordon vindt zichzelf als het ware opnieuw uit. Met René Froger en Gerard Joling bouwt hij het concept Toppers in Concert uit en ook op televisie is Gordon weer veelvuldig te zien.

In 2006 lanceert hij zijn eigen kledinglijn ‘By Gordon’ en in 2008 ontvangt hij dan eindelijk de erkenning waar hij jarenlang naar zocht voor zijn stijl van muziek maken. Hij ontvangt een nominatie voor de Gouden Notenkraker voor zijn album “A song for you“.

In 2009 schrijft hij het winnende lied “Shine” voor het Eurovisie Songfestival waarmee hij samen met zijn collega Toppers René Froger en Jeroen van der Boom Nederland vertegenwoordigt.

De laatste jaren maakte hij furore als populairste jurylid in tv programma’s als X Facor en Holland’s Got Talent en in 2010 schrijft Gordon zijn eerste boek; “De Liefde, gids voor het gebroken hart“.


Gordon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Gordon: Gordon huren, Gordon inhuren, Gordon boeken, boekingen Gordon, artiestenbureau Gordon, artiestenburo Gordon, prijs Gordon, boekingskantoor Gordon, Gordon kosten, Gordon management