<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 1000 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
€ 4.695,- ex btw ex BUMAPart 1 (First Showband) boeken?Opgericht in 1987 veroverde dit orkest een onomstreden top-positie in de theater- en evenementenwereld. “Part 1” heeft een jeugdige uitstraling, maar bestaat uit zes door de wol geverfde muzikanten met een schat aan ervaring, waarbij de fantastische zangeres Pien Schneider een absolute meerwaarde betekent. Artiesten worden met dezelfde passie en professionele intentie begeleid als waarmee de band haar eigen – werkelijk alle stijlen omvattende – repertoire ten gehore brengt.

De verscheidenheid in het repertoire van de “Part 1” is spreekwoordelijk en bepaalt, zonder afbreuk te doen aan het eigen gezicht van de band, haar extreem multifunctionele karakter. Op deze wijze heeft “Part 1” mede aan de basis gestaan van het live-succes van verschillende tot op dit moment zéér populaire nationale artiesten, zoals ; René Froger, Marco Borsato, Gerard Joling, Frans Bauer en vele anderen. Ook bekende internationale artiesten zoals ; Tom Jones, Paul Anka, Harry Bellafonte, Kim Wilde, Udo Jürgens, Mink DeVille, Scott Fitzgerald, The Weather Girls en vele anderen deden een beroep op de diensten van “Part 1”.

Tot op de dag van vandaag is de samenwerking met het merendeel van deze artiesten nog steeds intensief. Met sommigen worden op dit moment nog theater-tours en losse concerten afgewerkt. Verschillende registraties zijn hiervan het professionele bewijs. Door de brede inzetbaarheid van de “Part 1”, heeft de band zich geliefd gemaakt bij een grote schakering van opdrachtgevers. Dit heeft geresulteerd in optredens in dancings, op bedrijfsfeesten zowel als op intieme privéfeesten en bruiloften, in feesttenten en op grote open-air manifestaties, evenals op de grote concertpodia in Nederland en het buitenland.

De perfecte geluidsbeheersing evenals de indrukwekkende lichtshow – bediend door de drie personen tellende crew – completeren het totale audio-visuele concept en geven de opdrachtgever de mogelijkheid om in goed overleg en met behulp van de beschikbare technische en artistieke logistiek, het evenement naar een nóg hoger niveau te tillen.

De “Part 1” biedt U een totaalconcept tegen een concurrerende prijs waarbij één ding volkomen duidelijk is; Het applaus is voor U!


Part 1 (First Showband) boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Part 1 (First Showband): Part 1 (First Showband) huren, Part 1 (First Showband) inhuren, Part 1 (First Showband) boeken, boekingen Part 1 (First Showband), artiestenbureau Part 1 (First Showband), artiestenburo Part 1 (First Showband), prijs Part 1 (First Showband), boekingskantoor Part 1 (First Showband), Part 1 (First Showband) kosten, Part 1 (First Showband) management

Part 1 (First Showband)
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten