<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 1000 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 2.395,- ex btw ex BUMACommercial Break boeken?Commercial Break is een zeer enthousiaste coverband en een begrip in het Nedelandse feesten- en evenementencircuit.

Het brede repertoire maakt dat commercial break alle gasten een onvergetelijk feest kan bezorgen. Feeling voor sfeer, prachtig geluid en een onuitputtelijk enthousiasme maken de commercial break ervaring uniek.

Bezetting:
  • Jelle Keijzers : Drums en vocals
  • Patrick van Bree: Gitaar, saxofoon en vocals
  • Johan Huiberts : Bas-gitaar en vocals
  • Remco van Bree : keyboards, gitaar en vocals
  • Belinda Kinnaer : Lead-vocals en percussie


Commercial Break boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Commercial Break: Commercial Break huren, Commercial Break inhuren, Commercial Break boeken, boekingen Commercial Break, artiestenbureau Commercial Break, artiestenburo Commercial Break, prijs Commercial Break, boekingskantoor Commercial Break, Commercial Break kosten, Commercial Break management

Commercial Break
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten