<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 1000 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 2.250,- ex btw ex BUMASummerland boeken?Allround coverband Summerland, reeds een zeer groot begrip in alle Nederlandse zalen,feesttenten en discotheek circuit.

Jan van Rijswijk (drums en zang), Jody van Zoelen (toetsen en zang), Ben Keijzers (Basgitaar en zang), Sjaak van den Heuvel(Leadgitaar en Zang), Frans Hondijk (zang en doedelzak!)

Summerland heeft zijn sporen reeds dubbel en dwars verdiend in het amusementswereldje.
2 muzikanten spelen al meer dan 30 jaar samen en Ben Keijzers al weer 27 jaar.
Frans is als solo zanger sinds 9 jaar onder contract en sinds januari 2011 is Harrie van den Heuvel vervangen door Jody. ook Harrie was al ruim 30 jaar een vast lid van Summerland.

Frans is de zanger van het orkest en kenmerkt zich door zijn zeer sterke stem en zelfs heeft hij in de soundmixshow gestaan waar hij tweede is geworden met het nummer "Babe" van de "Styx. Tevens staat hij ook zeer bekend met het nummer van John Farnham, "The Voice" waarin hij de doedelzak solo voor zijn rekening neemt en waarbij er een ongelofelijke gelijkenis is met Farnhams stemgeluid.

Summerland is een band dat op ieder feest(van bruiloft tot aan de grootste feesttent)ingezet kan worden,tevens is Summerland een welgeziene gast bij diverse artiesten die zij in het verleden ook muzikaal begeleid hebben.


Summerland boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Summerland: Summerland huren, Summerland inhuren, Summerland boeken, boekingen Summerland, artiestenbureau Summerland, artiestenburo Summerland, prijs Summerland, boekingskantoor Summerland, Summerland kosten, Summerland management

Summerland
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten