<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 1000 pers.
Bezetting:
4
Prijs: *
€ 2.675,- ex btw ex BUMAHIKE boeken?Reeds 11 jaar verovert allround coverband HIKE de landelijke podia. Vier jonge, enthousiaste, positief gestoorde en professioneel onderlegde muzikanten spelen ruim 130 optredens per jaar.

HIKE maakt zich populair bij het publiek door o.a. muzikaliteit, uitstraling, enthousiasme en een gevarieerd en eigentijds repertoire perfect te combineren in een wervelend optreden. Hoogstaand entertainment en een feestelijke interactie met het publiek zijn hierbij altijd de belangrijkste ingrediënten.

HIKE speelt moeiteloos in op de wensen van het publiek. Hierbij kunnen alle stijlen de revue passeren. Van oergezellige (Hollandse) feestmuziek tot 'ruige rock', al dan niet in heerlijke medleys verwerkt en met een hoog meezinggehalte. En daarnaast natuurlijk de nieuwste top-40 hits.

Bruiloften, bedrijfsfeesten, discotheken, evenementen, festivals en kermissen; door jarenlange ervaring en oprecht plezier weet HIKE tijdens iedere gelegenheid weer een feestelijk hoogtepunt te bereiken waarbij gegarandeerd 'het dak eraf gaat'.

Naast een jaarlijks uitpuilende agenda blijkt de populariteit van deze vier heren ook uit het feit dat hun single 'Don Juan' in de zomer van 2004 maar liefst 5 weken lang in de Nederlandse MEGA-TOP 100 heeft gestaan.
Daarnaast is in 2008 een heuse tweedelige TV-documentaire gemaakt over HIKE in de aanloop naar de HIKERMIS, een evenement dat zij organiseerden voor alle fans. Compilaties van deze documentaire zijn ook te zien op www.hike.nl.

In het voorjaar van 2011 heeft Hike een nieuwe single uitgebracht met de titel "Lekker lekker in de zon" deze single was de zomerhit van 2011. In Mei de meest bekeken Nederlandse video clip van YouTube. Na het succes van 'Lekker lekker in de zon' hebben de mannen nog een single uitgebracht genaamd 'Vakantievlinder'.

HIKE bestaat uit:
  • Arthur ter Voert: Toetsen, basgitaar en zang
  • Michael Kock: Gitaar, drums, percussie en zang
  • Remco Wijnands: Basgitaar, toetsen, saxofoon en zang
  • Willem Kossink: Drums en zang


HIKE boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords HIKE: HIKE huren, HIKE inhuren, HIKE boeken, boekingen HIKE, artiestenbureau HIKE, artiestenburo HIKE, prijs HIKE, boekingskantoor HIKE, HIKE kosten, HIKE management

HIKE
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten