<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 800 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 1.795,- ex btw ex BUMASpot boeken?SPOT! is een super leuke, frisse en enthousiaste allround coverband die bestaat uit vijf jonge, energieke muzikanten. Gekenmerkt door het moderne podium plaatje, opvallende kleding en het eigentijdse repertoire brengt de band entertainment anno nu.

SPOT! is een band met een veelzijdige zangeres die ook toetsen speelt, een top bassist die ook kan drummen, een zingende ‘gitarist’ die ook opvallend goed kan rappen, een front met drie entertainers die elkaar afwisselen, oftewel een band waar veel gebeurt op het podium en die als geen ander weet dat het publiek vermaakt moet worden.

Oude en gloednieuwe hits worden in een uniek en eigentijds jasje gestoken en door gebruik te maken van unieke acts is er véél interactie met het publiek.
Koppel hier het enthousiasme, het allround repertoire en hun onuitputtelijke energie bij aan en het feest barst gegarandeerd los!
Ondersteund door professioneel licht en geluid op maat raakt SPOT! de juiste snaar op elke party. De band is geschikt voor feesttent, café, kermis, discotheek, bedrijfsfeest, bruiloft of ieder ander feest waar het dak er af van moet!

Kortom: SPOT! is interactief, energiek, maar vooral een beleving die je pakt van begin tot eind!


Spot boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Spot: Spot huren, Spot inhuren, Spot boeken, boekingen Spot, artiestenbureau Spot, artiestenburo Spot, prijs Spot, boekingskantoor Spot, Spot kosten, Spot management

Spot
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten