<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 600 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 2.095,- ex btw ex BUMANew Leaf boeken?"Het neusje van de muzikanten". Zo is New Leaf wel eens aangekondigd. En inderdaad. Er is menigmaal verwonderd uitgeroepen door bewonderaars: Hoe is het mogelijk, dat New Leaf nog niet de status van nationale roem heeft bereikt!

Dat zegt al iets van de kwaliteit van dit orkest, dat allround is op repertoire gebied. of het nu gaat om de polka of om de rolling stones tot aan de nieuwste hits van dit moment, New Leaf staat garant dat ze dit alles aankunnen. Het geluid dat de groep voortbrengt is echt vol of "breed" zoals platen producers wel zeggen. De diverse toetsinstrumenten, basgitaar, slag en sologitaar en drums worden knap bespeeld door de New Leaf heren.

Hoewel de leden zelf van mening, dat ze in de loop der tijd al veel te veel grammofoonplaten hebben gemaakt, streven ze wel naar een perfecte plaat. Een plaat waarop de kwaliteit en sfeer wordt vastgelegd, die ook tijdens live-optredens aan de oppervlakte komen. En dat ze die gevonden hebben blijkt uit hun nummer 1 positie in de Nederlandstalige tip met de single "Machteloos", die volop en vooral door hun fans werdt gekocht.

Sinds medio 2008 is de naam van Maple Leaf veranderd in New Leaf, What's in a name zou men zeggen, en dat is ook zo, want New Leaf is zeker zo spraakmakend als Maple Leaf.

Bezetting:
  • Marcel : Gitaar en zang
  • Ruud : Toetsen
  • Ton : Drums en zang
  • Rob : Bas en zang
  • Jolanda : Zang


New Leaf boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords New Leaf: New Leaf huren, New Leaf inhuren, New Leaf boeken, boekingen New Leaf, artiestenbureau New Leaf, artiestenburo New Leaf, prijs New Leaf, boekingskantoor New Leaf, New Leaf kosten, New Leaf management

New Leaf
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten