<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot 600 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 1.950,- ex btw ex BUMANxT Level boeken?Voor deze muzikanten werd het tijd om iets nieuws te gaan doen. Een enthousiaste, gedreven band met ervaren muzikanten. Samen vormen zij nXt LeveL. Een band die inspeelt op de wensen van het publiek. Inzetbaar voor iedere gelegenheid; bruiloft, bedrijfsfeest, kermis, feesttent, etc, niets is ze te gek.

Een breed repertoire van wals tot house en van polka tot de huidige top-40 maakt het feest voor iedereen geschikt! Nxt Level bestaat uit een 5-tal muzikanten die het bijzonder goed met elkaar kunnen vinden en dat straalt de band ook uit vanaf het podium.

De moderne geluid- en lichtinstallatie die de band gebruikt kan aangepast worden voor iedere gelegenheid. nXt LeveL is:

nXt Level bestaat uit:
  • Co Ketelaer: drums
  • Giel van Loon: zang, toetsen
  • Leonie van Kuipers: zang
  • Mark Verheijen: basgitaar
  • Martin Hendriks: zang, gitaar


NxT Level boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords NxT Level: NxT Level huren, NxT Level inhuren, NxT Level boeken, boekingen NxT Level, artiestenbureau NxT Level, artiestenburo NxT Level, prijs NxT Level, boekingskantoor NxT Level, NxT Level kosten, NxT Level management

NxT Level
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten