<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
1x3uur
Geluid:
Incl. M-/B-set + Licht
Bezetting:
Prijs: *
€ 9.975,- ex btw ex BUMACrazy Pianos On Tour boeken?De Crazy Pianisten zijn nu ook te boeken voor een feest bij u op locatie. Wij hebben een Crazy Piano's setting samengesteld die op elke denkbare locatie het feest zal veranderen in een onvergetelijke happening.

Dit idee is ontstaan uit de vraag van de gasten in onze restaurants en bars. Wij bieden een spectaculaire show voor bijvoorbeeld op een bedrijfsfeest, inclusief de knalrode vleugels, een drumstel en de Crazy Pianisten.

Aan de entourage en decors is veel aandacht besteed. U waant zich in een echte pianobar. Tijdens de show zullen de pianisten de zaal volledig op zijn kop zetten met diverse acts achter, op en onder de rode piano's.


Crazy Pianos On Tour boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Crazy Pianos On Tour: Crazy Pianos On Tour huren, Crazy Pianos On Tour inhuren, Crazy Pianos On Tour boeken, boekingen Crazy Pianos On Tour, artiestenbureau Crazy Pianos On Tour, artiestenburo Crazy Pianos On Tour, prijs Crazy Pianos On Tour, boekingskantoor Crazy Pianos On Tour, Crazy Pianos On Tour kosten, Crazy Pianos On Tour management

Crazy Pianos On Tour
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten