<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Meet & Greet
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
Exclusief.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.795,- ex btw ex BUMABritt Dekker boeken?De populariteit van Britt Dekker neemt een vogelvlucht nadat ze meedoet aan het tv-programma 'Echte Meisjes In De Jungle'. Samen met 9 andere bekende televisie-dames gaat ze de jungle van Suriname in. Na 4 weken wint Britt de grote finale van het programma, welke wekelijks meer dan een miljoen kijkers trekt.

Voordat de blondine bekendheid genoot bij 'Echte Meisjes In De Jungle', was ze te zien als vrijgezel in het programma 'Take Me Out'. Haar humoristische uitspraken en haar veelbesproken accent zijn onlosmakelijk verbonden met de datingshow van RTL 5.

In de zomer van 2011 bracht Britt een single uit, namelijk 'F*cking Vet!!!'. Het nummer is een Nederlandse bewerking van de #1 hit 'Loca People (What The Fuck)' van Sak Noel en bestaat volledig uit bekende uitspraken van de blondine uit het RTL-programma, dat wekelijks door meer dan 1 miljoen mensen werd bekeken.

Vanaf nu is Britt te boeken voor discotheken, kroegen, evenementen en andere gelegenheden. Britt is een uur op locatie aanwezig voor foto's, bartendering, handtekeningen en uiteraard zal ze haar hit 'F*cking Vet!!!' ten gehore brengen.


Britt Dekker boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Britt Dekker: Britt Dekker huren, Britt Dekker inhuren, Britt Dekker boeken, boekingen Britt Dekker, artiestenbureau Britt Dekker, artiestenburo Britt Dekker, prijs Britt Dekker, boekingskantoor Britt Dekker, Britt Dekker kosten, Britt Dekker management

Britt Dekker
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten