<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
850,- ex btw ex BUMAAli Osram boeken?Toen Ali Osram in 1981 naar, het voor hem volledig onbekende Holland kwam wist hij niet wat hij meemaakte. Al in het land van herkomst stonden Ali en zijn gezin bekend als harde werkers en echte levensgenieters dus in dit nieuwe land zag hij hele nieuwe mogelijkheden.

Ali kreeg een baan als productiemedewerker bij de ENKA in Arnhem en dit deed hij vol overgave. Iedere ochtend vertrok hij keurig op tijd naar de fabriek om daar zijn werkzaamheden te verrichten. En ondanks hij het zo naar zijn zin had wilde Ali toch meer! Maar hoe hard hij het ook probeerde om zijn voelsprieten elders uit te steken, hij kreeg toch telkens weer de kous op de kop omdat Ali de Nederlandse taal niet goed beheerste.

Het was duidelijk. Ali moest INBURGEREN. Dit bleek geen makkelijke klus. In die tijd waren er geen inburgeringcursussen zoals die er nu zijn en dus moest hij zelf iets verzinnen.

Hij besloot om een cursus Nederlands te gaan volgen op tv en dus zat Ali iedere week voor de televisie met zijn leerboeken. Het gezin Osram zag hoe de heer des huizes voor de buis gekluisterd zat en braaf de woorden probeerde te herhalen die op de TV werden voorgekauwd. "Fiets" klonk het uit de speakers van de TV. "VIETZ" herhaalde Ali en keek dan de huiskamer in met een trotse blik.
Na 3 maanden kreeg Ali zijn certificaat Nederlands en had het gevoel dat de wereld voor hem open stond. Niets bleek echter minder waar!

Natuurlijk was het nu makkelijker geworden om zichzelf uit te drukken maar Ali kwam er achter dat hij nog steeds bot ving wanneer hij ging solliciteren. Ali trok zich thuis op zijn kamertje terug en begon na te denken over het feit dat het hem maar niet wilde lukken en steeds na het kluitje en het riet tegen een muur aan liep. Hij had er genoeg van en pakte een vel papier en een pen. Hij keek weemoedig naar het plafond en begon vervolgens te schrijven. "Thuiz heb ik nog anzigkaart waarop mijn frou schtaat met een bard". Voor hij het in de gaten had stond er een perfecte weergave van zijn belevingen hier in Nederland op papier en dat dan ook nog in rijmvorm!! Ali besloot om het op te nemen als lied en hiermee was "Het Dorp" geboren.

Vanaf nu mocht heel Nederland weten wie Ali Osram was en wat hij hier allemaal tegenkwam in dit koude kikkerlandje. Hij schafte apparatuur aan waarmee hij telefoongesprekken kon opnemen om mensen mee te laten luisteren waar Ali tot op de dag van vandaag nog steeds tegenaan loopt. Dit bleek een groot succes!!! Miljoenen mensen over de hele wereld kennen bijvoorbeeld het gesprek "de escort service".

Na 3 jaar vond Ali het wel genoeg en zijn vrouw en kinderen vonden het ook wel weer leuk dat ze man en vader weer eens zagen en dus besloot Ali er maar mee te stoppen. Maar zoals alles wat leuk of lekker is begonnen de mensen iets te missen in hun leven.
Het waren de gesprekken van Ali Osram. Ali ontving werkelijk duizenden mailtjes waarin mensen beschreven hoe zeer ze het betreurden dat Ali zijn gesprekken en liedjes niet meer opnam.
Na overleg met zijn vrouw en kinderen heeft Ali besloten om de draad toch maar weer op te pakken. En wat blijkt?

Ali Osram heeft nog meer succes dan ooit tevoren!!!!


Ali Osram boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ali Osram: Ali Osram huren, Ali Osram inhuren, Ali Osram boeken, boekingen Ali Osram, artiestenbureau Ali Osram, artiestenburo Ali Osram, prijs Ali Osram, boekingskantoor Ali Osram, Ali Osram kosten, Ali Osram management

Ali Osram
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten