<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Incl. M-/A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 595,- ex btw ex BUMAWinnie boeken?Winnie heet voluit Winston Ferdinand Adriaansz , en is geboren in Utrecht. Hij groeide op in het Utrechtse Sterrenwijk bij zijn pleegmoeder. Zijn biologische ouders zijn Nederlands en Surinaams.

In de periode 1996 tot 1998 bracht Winnie zijn eerste single uit en zijn debuut album "Gewoon Winnie" . In de media kreeg hij hierdoor veel aandacht.

Winnie realiseert zich terdege, dat de media aandacht vooral uitgaat naar de bijzondere combinatie van de donker getinte zanger met nederlandstalige levensliederen. De smartlap en het levenslied is zijn liefde en dat komt volgens Winnie doordat hij opgroeide in een volkswijk waar het levenslied eigenlijk alleen maar gedraaid wordt. Winnie houd er dan ook van om eerlijke teksten te zingen die gaan over het echte leven.

Winnie treedt daarom ook het graag op in kleine lokaties waar je het echte leven tegen komt, zoals de kroeg.

Als men Winnie ziet en hoort.... is het feest en gezelligheid.

Winnie is als zanger te boeken, en tevens avondvullend te boeken als zanger, Entertainer en DJ, inclusief geluid. Hij draait dan de gehele avond muziek en zingt regelmatig een setje tussendoor.


Winnie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Winnie: Winnie huren, Winnie inhuren, Winnie boeken, boekingen Winnie, artiestenbureau Winnie, artiestenburo Winnie, prijs Winnie, boekingskantoor Winnie, Winnie kosten, Winnie management

Winnie
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten