<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Max. 5 uur
Geluid:
Incl. M-/A-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 695,- ex btw ex BUMA ex reiskostenRobert Pouwels boeken?Robert Pouwels is alles behalve in 1 woord te vangen.

Een optreden van Robert Pouwels staat bol van de interactie met het publiek. In de meest verrassende outfits staat Robert voor, onder, boven en tussen het publiek en stuwt hij moeiteloos de feeststemming tot ongekende hoogten.

De allround party-zanger, Hazes imitator, en entertainer.

Ook is Robert Pouwels als DJ te boeken, zelfs een 80ties en 90ties party bestaat tot de mogelijkheden.


Robert Pouwels boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Robert Pouwels: Robert Pouwels huren, Robert Pouwels inhuren, Robert Pouwels boeken, boekingen Robert Pouwels, artiestenbureau Robert Pouwels, artiestenburo Robert Pouwels, prijs Robert Pouwels, boekingskantoor Robert Pouwels, Robert Pouwels kosten, Robert Pouwels management

Robert Pouwels
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten