<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 475,- ex btw ex BUMAClaudia Ansel boeken?De Schlager is weer helemaal terug maarrr..........is hij ooit weggeweest? Kijk om je heen als je op een feestje bent en er klinkt plots "Hossa Hossa Hossa" uit de luidsprekers. Zie wat er gebeurd, jong en oud gaan uit hun dak! Dit ervaar ook ik tijdens mijn optredens als de intro van één van mijn Schlagers gestart wordt. Laat ook uw feest een echt feest worden en doe dit met de Schlager-parade van Claudia Ansel.

Claudia Ansel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Claudia Ansel: Claudia Ansel huren, Claudia Ansel inhuren, Claudia Ansel boeken, boekingen Claudia Ansel, artiestenbureau Claudia Ansel, artiestenburo Claudia Ansel, prijs Claudia Ansel, boekingskantoor Claudia Ansel, Claudia Ansel kosten, Claudia Ansel management

Claudia Ansel
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten