<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Tot max. 400 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
695,- ex btw ex BUMARobert Khn boeken?Robert Khn is de altijd vrolijke benjamin van de Alpen Gaudi Party. Robert heeft een internationale reputatie weten op te bouwen door zijn vele optredens en is een graag geziene gast bij vele TV shows in de Alpenlanden. Robert speelt zijn Steirische Harmonika vol overgave en zingt de sterren van de hemel. Robert is verder actief als studiomuzikant en treed op met diverse bands uit de volksmuziekscene. Ook Robert heeft een aantal werken op zijn setlist staan die uit de hand van Andr Wolff en Raymond de Laruelle komen.

Robert Khn boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Robert Khn: Robert Khn huren, Robert Khn inhuren, Robert Khn boeken, boekingen Robert Khn, artiestenbureau Robert Khn, artiestenburo Robert Khn, prijs Robert Khn, boekingskantoor Robert Khn, Robert Khn kosten, Robert Khn management

Robert Khn
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten