<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
Drive in show
Tijdsduur:
1x2uur
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
Prijs: *
1.445,- ex btw ex BUMAKicken en Co boeken?Een avondvullend semi-erotisch programma voor clubs, discotheken en andere feesten! Deze interactieve show wordt aan elkaar gedraaid door DJ Kicken.

Wat kunt u verwachten tijdens deze show?
  • DJ Kicken
  • Twee sexy danseressen
  • Striptease act
  • Give-aways voor de bezoekers
De promotiedames delen gedurende de show gratis Foxy Magazines, gadgets, t-shirts en DVD's uit!


Kicken en Co boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kicken en Co: Kicken en Co huren, Kicken en Co inhuren, Kicken en Co boeken, boekingen Kicken en Co, artiestenbureau Kicken en Co, artiestenburo Kicken en Co, prijs Kicken en Co, boekingskantoor Kicken en Co, Kicken en Co kosten, Kicken en Co management

Kicken en Co
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten