<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2uur
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.395,- ex btw ex BUMAKicken met Bassie boeken?Populaire party-deejay Kicken meets Clown Bassie: Een twee uur durend spektakel met de beste beats van DJ Kicken inclusief een gastoptreden van Clown Bassie van 20/25 minuten! Diverse hits van de clown zijn in een house/feest jasje gestoken.

Gegarandeerd feest in discotheken, kroegen en andere feestelijke gelegenheden!


Kicken met Bassie boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kicken met Bassie: Kicken met Bassie huren, Kicken met Bassie inhuren, Kicken met Bassie boeken, boekingen Kicken met Bassie, artiestenbureau Kicken met Bassie, artiestenburo Kicken met Bassie, prijs Kicken met Bassie, boekingskantoor Kicken met Bassie, Kicken met Bassie kosten, Kicken met Bassie management

Kicken met Bassie
Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten