<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
1x2uur
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagDe Coen en Sander Show boeken?Coen & Sander zijn elke werkdag vanaf 16:00u te horen op Radio 538 in de Coen & Sander show, zij presenteren deze vrolijke middagshow sinds 2006 en in 2008 werd het programma bekroond met de Gouden Radioring voor beste radioprogramma.

Coen & Sander zijn áltijd bewapend met de beste hits uit de Mega Top 50 van nu, kneiterharde 90’s platen, foute aprés ski en de house- en clubtracks waarbij je niet stil kunt blijven staan. Kortom, de mannen trekken het land in om het woord “feest” naar een hogere dimensie te brengen.

De Coen & Sander show is te boeken als DJ-set (90 min) waar écht niets te gek is! Daarnaast zijn Coen & Sander vaak te vinden op bedrijfsevents waar zij de gehele avond presenteren, hebben zij ‘’Das Coen Und Sander Fest’’, zijn ze met Radio 538 op alle major festivals te vinden en hosten zij op meerdere events een eigen Coen & Sander area.


De Coen en Sander Show boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords De Coen en Sander Show: De Coen en Sander Show huren, De Coen en Sander Show inhuren, De Coen en Sander Show boeken, boekingen De Coen en Sander Show, artiestenbureau De Coen en Sander Show, artiestenburo De Coen en Sander Show, prijs De Coen en Sander Show, boekingskantoor De Coen en Sander Show, De Coen en Sander Show kosten, De Coen en Sander Show management