<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x4uur
Geluid:
Inclusief licht en geluid tot max. 250 pers.
Bezetting:
Prijs: *
V.a. € 1.695,- ex btw ex BUMAScooterparty boeken?De AGM Scooterparty! Een complete, vier uur durende discoshow met licht en geluid tot 700 personen. Een fantastisch scooterdecor, diverse scootergerelateerde give-aways zoals een helm, handschoenen, toeter (voor je partyscooter) en nog veel meer.

Als klap op de vuurpijl wordt er iedere show een scooter weggegeven ter waarde van € 1.495,-! Zo maar, gratis en voor niets!
Het publiek vult een formulier in, stopt het in de grabbelton en aan het eind van de avond wordt er een gelukkige aangewezen. Omdat het onhandig is om, vermoedelijk, redelijk aangeschoten op de scooter weer naar huis te gaan. Wordt er in de week na de party contact opgenomen om de levering te bespreken!


Scooterparty boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Scooterparty: Scooterparty huren, Scooterparty inhuren, Scooterparty boeken, boekingen Scooterparty, artiestenbureau Scooterparty, artiestenburo Scooterparty, prijs Scooterparty, boekingskantoor Scooterparty, Scooterparty kosten, Scooterparty management

Scooterparty
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten