<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Duo
Tijdsduur:
4x40min.
Geluid:
Inclusief geluid tot max. 250 pers.
Bezetting:
2
Prijs: *
Gage € 630,- ex btwVida boeken?“Vida” is het Spaanse woord voor leven. Het leven van Hester en Marco staat geheel in het teken van muziek. Na jarenlang als frontmensen te hebben opgetreden in de populaire Noordhollandse band Flair gaan ze beide solo verder.

Vida is een uniek concept en zit tussen een band en een soloartiest in. Zij richten zich op café-optredens waar een band soms te groot en te duur is. Natuurlijk zijn ze ook perfect inzetbaar voor bruiloften en bedrijfsfeesten.

Veel van de orkestbanden waar zij mee werken zijn door multi-instrumentalist Marco zelf ingespeeld in zijn eigen “Vida Home Studio” te Hoorn.

Vida treedt avondvullend op en neemt zelf de professionele geluidsapparatuur mee (tot ± 250 pers.) Het repertoire is divers en uniek, het Nederlandstalige lied is natuurlijk ruimschoots vertegenwoordigd. De muziek, live gezongen, perfect tot in het kleinste detail, heeft door de interpretatie van Hester en Marco een frisse, zomerse uitstraling met veel dansbaar top-40-repertoire.


Vida boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Vida: Vida huren, Vida inhuren, Vida boeken, boekingen Vida, artiestenbureau Vida, artiestenburo Vida, prijs Vida, boekingskantoor Vida, Vida kosten, Vida management

Vida
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten