<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
15-30min.
Geluid:
Incl. M-/B-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.975,- ex btw ex BUMARachel boeken?De 13 jarige Rachel nam in 2011 deel aan het Junior Eurovisie Songfestival. Met het zelfgeschreven nummer 'Teenager' werd ze tweede tijdens de finale van het liedjesfestijn voor jongeren. Ze verloor het nipt van de inzending uit Georgië, die vijf punten meer kreeg.

Waarom doe je mee aan het AVRO Junior Songfestival?
Omdat ik ontzettend graag zing en ik dat ook aan andere mensen wil laten zien.

Waar gaat je liedje over?
Over een puber zijn, want veel tieners gaan nu richting die periode.

Wat zijn je hobby's en hoe ziet je weekend eruit?
Ik vind zingen, dansen en acteren heel erg leuk. Ik dans op vrijdagavond bij Body Care. Ook acteer, dans en zing ik bij de Jeugd Theaterschool Hofplein.

Doe je aan sport? Zo ja, welke sport?
Ja, ik dans bij Body Care en acteer, dans en zing bij de Jeugd Theaterschool Hofplein in Roosendaal. Ook dans ik bij Doenja & Kids en krijg op dit moment zangles.

Wie is je favoriete artiest?
Beyoncé, Rihanna en Glennis Grace.

Wie is je favoriete finalist van het Junior Songfestival van voorgaande jaren?
Lisa, Amy & Shelley vond ik erg leuk.

Wie is jouw grootste fan?
Mijn ouders en mijn familie zijn grote fans.

Wat vind jij het leukste klusje om thuis te doen? En wat het vervelendste?
Het leukste klusje vind ik bloementjes planten in de tuin en de vervelendste klusjes vind ik eigenlijk alles wel, maar afwassen en mijn kamer opruimen vind ik het minst leuk.

Wat wil je later worden?
I147Ik wil later zangeres en/of musicalster worden.

Waar droom je van?
Dat ik zangeres mag worden en dat de mensen blij worden van mijn liedjes.


Rachel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Rachel: Rachel huren, Rachel inhuren, Rachel boeken, boekingen Rachel, artiestenbureau Rachel, artiestenburo Rachel, prijs Rachel, boekingskantoor Rachel, Rachel kosten, Rachel management