<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. M-/B-set.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 2.475,- ex btw ex BUMARalf Mackenbach boeken?Het is snel gegaan met de carrière van Ralf Mackenbach (1995). Het is alweer drie jaar geleden dat Ralf op 13 jarige leeftijd het Junior Songfestival won met zijn nummer ‘Click Clack' en hiermee ook de Europese overwinning later dat jaar wist binnen te slepen in Kiev. Zowel in Nederland als België werd de single een grote hit en stond wekenlang in de top tien van de verschillende hitlijsten.

Ralf, die naast zingen ook acteert en danst, vliegt de hele wereld over om te verschijnen in verschillende tv-programma's. Hij sleepte zijn eerste muziekcontract binnen bij EMI Music. Het eerste album bereikte de Gouden Status en bevat naast zijn hit, ook de single ‘Doe de Smoove', waarmee hij een officieel Guinness World Record vestigde en een ware dansrage in Nederland ontketende. Ook krijgt hij zijn eigen reallifesoap ‘Ralf for Real'.

Het tweede album ‘Moving On', een mix van Engelstalige en Nederlandstalige songs, bevat de hits ‘Dance', ‘Vandaag is het Feest!' en ‘Samen Sterk', de titelsong van de bioscoopfilm van kinderhelden ‘Joris&Boris'. Ook speelt Ralf zelf een rol in deze film die op 15 juli 2012 in première ging.

Ralf, die al voor zijn deelname aan het Junior Songfestival flink actief is met zingen oa in de musicals ‘Tarzan' en ‘Beauty and the Beast', wordt door zijn plotselinge populariteit gevraagd voor de meest uiteenlopende leuke klussen. Zo spreekt hij stemmen in voor verschillende kinderseries, maar stemmen in films als "Heksje Lilly', De kronieken van Narnia en de stem van Wickie de Viking in beiden bioscoopfilms.

Als jurylid is Ralf te zien en te horen op TV in het door Albert Verlinde bedachte programma ‘My Name Is...' En niet alleen privé is de zanger/entertainer verzot op schermen, wake boarden, skiën en dansen, ook laat hij Nederland zien verrassend goed te kunnen schaatsen in de tv-show ‘Sterren dansen op het ijs'.

Tussen al deze leuke klussen door zouden we bijna vergeten dat Ralf net als iedere andere puber gewoon naar school gaat en in zijn vrije tijd het liefst een leuke film kijkt, een game speelt of nieuwe nummers aan het voorbereiden is voor zijn derde album, dat zal uitkomen in oktober 2012 bij zijn nieuwe platenlabel Cloud 9 Music.

Ralf is weer een stukje verder op de trap naar volwassenheid en dat zal ook zeer zeker merkbaar zijn op zijn nieuwe cd.. Speciaal voor dit nieuwe project werkt RALF niet alleen met vaste producers als de Future Presidents en Eric van Tijn, maar ook met nieuwe toonaangevende DJ's is Ralf zelf aan het schrijven en componeren!


Ralf Mackenbach boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Ralf Mackenbach: Ralf Mackenbach huren, Ralf Mackenbach inhuren, Ralf Mackenbach boeken, boekingen Ralf Mackenbach, artiestenbureau Ralf Mackenbach, artiestenburo Ralf Mackenbach, prijs Ralf Mackenbach, boekingskantoor Ralf Mackenbach, Ralf Mackenbach kosten, Ralf Mackenbach management