<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
inclusief A-Set.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 3.950,- ex btw en BUMARené Schuurmans boeken?Je hebt partyhits en partyhits!!! René Schuurmans heeft er al veel op zijn naam staan. Hits als ‘Hela Ho’, ‘Handen in de lucht’, ‘Laat de zon in je hart’ en ‘Is het leven niet mooi’ zijn enkele van ‘de echte hits van het volk’ die afkomstig zijn van de sympathieke Brabantse zanger. Veel van zijn repertoire wordt werkelijk grijs gedraaid op regionale zenders, in de horeca en DJ’s op evenementen wat de enorme populariteit van zijn liedjes in het land onderschrijft. Zijn live optredens en repertoire zijn steevast een absolute garantie voor feest!!!

Het plezier straalt er vanaf en keer op keer weet hij het publiek mee te slepen in zijn energieke en sfeervolle optreden. Zijn enthousiasme en opzwepende repertoire maken hem tot een graag geziene gast op TROS Muziekfeesten, Grote Pleinfeesten, Mega Festijnen, oftewel op ieder knalfeest in Nederland, en altijd gaan tot de achterste rijen de handen in de lucht. Zo ook bij zijn, nog nooit eerder vertoonde, “Achtertuinconcert” welke hij gaf in een Mega-tent met live band, en waar maar liefst 12.000 handjes konden worden geteld.

Afgelopen mei mocht hij nog drie keer optreden als pauzegast bij Toppers in Concert 2011waar hij met een medley van zijn grootste feestknallers de uitbundige sfeer feilloos door wist te trekken. Bij al die echte ‘kroegenhits’ blijven de enorme zangkwaliteiten van de sympathieke zanger vaak onderbelicht. Inmiddels werkt René al weer geruime tijd aan zijn nieuwe studioalbum wat in maart van dit jaar moet gaan verschijnen. In de aanloop naar de EK van 2012 komt René met een speciale voetbalversie van “laat de zon in je hart” getiteld: “ORANJE DE KLEUR VAN ONS HART“. In het radioprogramma van Edwin Evers op radio 538 werd de single uitgeroepen tot DE Oranjehit van het EK 2012! Ook de opvolger ’Als het weekend is‘, van René Schuurmans slaat in als een bom.


René Schuurmans boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords René Schuurmans: René Schuurmans huren, René Schuurmans inhuren, René Schuurmans boeken, boekingen René Schuurmans, artiestenbureau René Schuurmans, artiestenburo René Schuurmans, prijs René Schuurmans, boekingskantoor René Schuurmans, René Schuurmans kosten, René Schuurmans management

René Schuurmans
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten