<< Terug

Categorie:
DJ & Drive in
Artiestgroep:
DJ
Tijdsduur:
Max. 4uur.
Geluid:
Exclusief techniek.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.


Meer Jeroen van Inkel boeken:
Presentatie

Jeroen van Inkel boeken?Jeroen begon bij piraat Radio Nova in Amsterdam en via Radio Decibel en radiogoeroe Lex Harding werd hij aangenomen bij Radio Veronica.

Midden jaren ’80 was daar op vrijdagen (3 jaar lang) Curry & Van Inkel op het toenmalige Hilversum 3. Het middagprogramma ‘Rinkeldekinkel’ werd geboren maar ging mee naar het commercieel geworden Hitradio Veronica en werd een ochtendshow.

Na 13 jaar Veronica maakte Jeroen samen met Edwin Evers deel uit van het Radio 538 dreamteam. Na 4 jaar kreeg hij van Radio Veronica een ‘offer he couldn’t refuse’ en keerde terug op het oude nest. Een gouwe ouwe zender lag hem toch niet zo heel erg bijzonder en toen op 1 september Q-music begon was ‘een match made in Heaven’ geboren.

Positieve radio met een lach en een plaatselijk ‘kippevel’ is uiteindelijk de formule die Jeroen het beste ligt.


Jeroen van Inkel boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jeroen van Inkel: Jeroen van Inkel huren, Jeroen van Inkel inhuren, Jeroen van Inkel boeken, boekingen Jeroen van Inkel, artiestenbureau Jeroen van Inkel, artiestenburo Jeroen van Inkel, prijs Jeroen van Inkel, boekingskantoor Jeroen van Inkel, Jeroen van Inkel kosten, Jeroen van Inkel management