<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x45min.
Geluid:
Op aanvraag.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Waylon boeken?Willem Bijkerk, aka Waylon Young of kortweg Waylon, vernoemt zich naar zijn idool Waylon Jennings. Zijn eerste wapenfeit is in 2009 'Wicked Ways'. Zijn tweede album verschijnt in november 2011 waarvan 'The Escapist' de eerste single is.

In 2008 doet hij mee met Hollands Got Talent, waar hij tweede wordt. Holland's got Talent was een slimme zet van Waylon.

In augustus 2009 komt zijn eerste album Wicked Ways uit. Dit album is geproduceerd door Martin Terefe en Sacha Skarbek. Zij en de CEO van Motown, Sylvia Rhone, zijn onder de indruk van het muziekale talent van Waylon. Van dat album komt de eerste single 'Wicked Way' waarmee hij de harten van vele Nederlanders weet te veroveren. De opvolger is 'Hey', dat een tikkeltje gevoeliger en rustiger is, maar muzikaal minstens net zo goed.

Waylon heeft al verschillende awards in ontvangst gekregen. In april 2010 won hij de 3FM Award voor 'Beste Nieuwkomer. Daarnaast onving hij in mei 2010 een gouden plaat voor zijn debuutalbum en ook won hij de TMF Borsato Award.

In oktober 2011 verscheen zijn single 'The Excapist'. Zijn tweede album verscheen die maand erop genaamd 'After All'. Op 12 April 2012 won hij weer een 3FM Award. Dit keer voor 'Beste Zanger'.


Waylon boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Waylon: Waylon huren, Waylon inhuren, Waylon boeken, boekingen Waylon, artiestenbureau Waylon, artiestenburo Waylon, prijs Waylon, boekingskantoor Waylon, Waylon kosten, Waylon management