<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Meet & Greet
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
n.v.t.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 5.500,- ex btw ex BUMA


Meer Patricia Paay boeken:
Zangeres
Presentatie

Patricia Paay boeken?Patricia Paay zingt, presenteert, geeft motiverende speeches, jureert en is, waar zij ook verschijnt, het oogverblindend mooie, glamoureuze middelpunt. Tegelijkertijd is La Paay altijd aardig, gezellig en heel benaderbaar, in al haar veelzijdigheid een echte Nederlandse superster!

In 1965 debuteert Patricia als nachtclubzangeres in het jazzorkest van haar vader: ‘The Evergreens‘. Ze vormt haar eigen backinggroep met haar zusje Yvonne en Anita Meyer. Met een platencontract op zak debuteert ze een jaar later op televisie tijdens de allereerste televisieavond van de omroep TROS met een programma van 20 minuten, ‘Patricia zingt’. In augustus 1967 wordt de single ‘Je bent niet hip‘ een grote hit voor de dan achttienjarige Patricia.

In januari 1977 scoort Patricia haar grootste en tevens meest bekende hit met ‘Who’s that lady with my man‘, een single die ook in het buitenland aansloeg. Deze hitsingle staat, samen met voornamelijk covers van onder andere Dolly Parton en Barry Gibb, op het album ‘The lady is a champ‘ dat in 1977 verschijnt.

Na een wat stille periode verschijnt in 1981 het album ‘Playmate’ bedoeld voor de Amerikaanse markt. Zowel ‘Saturday nights’ als ‘Who let the heartache in’, doen het goed in de top van de hitparade. Er volgen daarna nog twee hits voor Patricia: ‘Tomorrow’ en ‘Solitaire’, beide afkomstig van het album ‘Dreamworld’ dat in 1983 uitkomt.

In 1983 brengen Patricia en Yvonne samen met hun moeder een eenmalige hommage aan de Andrew Sisters. Het nummer ‘Stars on 45 Proudly Presents‘ verschijnt op single en bereikt in juni de eerste plaats van de hitparade.

In oktober 1987 vertrekt Patricia naar New York met haar partner Adam Curry. Jaren later en geïnspireerd door het succes van de Osbournes op MTV beginnen ze in 2003 op de commerciële zender SBS6 onder de titel ‘Adam’s Family‘ hun eigen reality soap.

In 2009 wordt bekend dat Patricia en Adam gaan scheiden maar ondanks deze tegenslag is Patricia weer helemaal in the picture als jurylid van de succesvolle televisieprogramma’s ‘Holland’s got talent‘ en ‘Popstars‘ maar zeker ook vanwege de naaktfoto’s in de Playboy.


Patricia Paay boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Patricia Paay: Patricia Paay huren, Patricia Paay inhuren, Patricia Paay boeken, boekingen Patricia Paay, artiestenbureau Patricia Paay, artiestenburo Patricia Paay, prijs Patricia Paay, boekingskantoor Patricia Paay, Patricia Paay kosten, Patricia Paay management

Patricia Paay
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten