<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
Max. 2 uur.
Geluid:
Exclusief.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 995,- ex btw ex BUMACilla Niekoop boeken?Cilla is bekend van de razendpopulaire kinderpopgroep CHIPZ. Samen met Rach-L, Kev!n en Peter zat Cilla in de groep die tussen 2003 en 2007 negen top 10 hits scoorde. Vijf keer stond CHIPZ op nummer één in de Single Top 100! Gedurende de carrière van Chipz werden er ook vele successen geboekt in het buitenland. In Duitsland, Zwitserland, Zweden, België, Noorwegen en Oostenrijk scoort de groep diverse top-3 noteringen.

Eind 2010 besluitt de groep helaas te stoppen en gaat Cilla zich richten op haar presentatiecarrière, want naast artieste is zij ook presentatrice. Cilla presenteert namelijk bij Omroep Brabant TV het programma Inz & Uitz. Elke week gaat ze naar een ander Brabants dorpje of stad om te kijken wat daar te beleven valt. Ook houdt ze je op de hoogte van wat er te zien is in musea, theaters en de Brabantse bioscopen.

Cilla Niekoop is op 11 december 1985 in Eindhoven geboren. Op 5-jarige leeftijd deed zij voor het eerst mee met de mini-playbackshow van Henny Huisman en daar begon haar liefde voor tv, zang en dans.

Ongeveer anderhalf jaar geleden is ze bij Omroep Brabant begonnen met het programma Weekend Retour! Daarnaast presenteert ze in de zomer het programma Zinderend Zuiden. Ook presenteerde Cilla in 2009 en 2010 Het kasteel van Sinterklaas en vanaf September 2010 het kinderprogramma Sprookjesuur en het uitformatieve magazine Inz & Uitz.


Cilla Niekoop boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Cilla Niekoop: Cilla Niekoop huren, Cilla Niekoop inhuren, Cilla Niekoop boeken, boekingen Cilla Niekoop, artiestenbureau Cilla Niekoop, artiestenburo Cilla Niekoop, prijs Cilla Niekoop, boekingskantoor Cilla Niekoop, Cilla Niekoop kosten, Cilla Niekoop management

Cilla Niekoop
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten