<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zangeres
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Incl. geluid tot 350 pers.
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraag.Charléne boeken?Charléne de Lange is geboren op 15 augustus 1986 te Tilburg, waar ze nog steeds woonachtig is. Haar droom is om in de voetsporen tetreden van haar grote voorbeelden Frans Bauer en Marianne Weber. Na verschillende singlehits en een succesvol debuutalbum is despontane Brabantse hard op weg deze droom waar te maken.

Charléne is ontdekt door Marianne Weber die onder de indruk was van haar opmerkelijke stemgeluid. In het voorjaar van 2000 maakte het grote publiek voor het eerst kennis met Charléne in het tv-programma Your Big Break waar ze, samen met de uiteindelijkewinnares Judith en de nu populaire Jody Bernal, de finale haalde met haar eerste single De Laatste Reis. Nog in hetzelfde jaar verzorgde zij een gastoptreden in de tv-special van haar idolen Frans Bauer en Marianne Weber. Met haar frisse en natuurlijke uitstraling wist zij de harten van 1,1 miljoen kijkers te stelen. Dit succes groeide nog verder uit met de singles Engel In Mijn Droom, Mijn Fotoboek, 1000 Sterren Gaan Stralen en Griekse Nacht.

Charléne verraste in mei 2002 met het opvallend goede album Charléne. Binnen twee weken stond deze CD al op 35 in de album-hitlijst. Met dit fantastische debuutalbum heeft de jonge zangeres zich direct genesteld tussen de vaderlandse toppers in het Nederlandse populaire genre.

Ondertussen is Charléne naar hartelust aan het optreden. Ook in het land verovert ze met haar kristalheldere stem en haar jeugdige en spontane uitstraling de harten van vele liefhebbers van het Nederlandstalige lied. Dit jonge zangtalent zal binnen zeer korte tijd uitgroeien tot een megaster, een zangeres waar we van gaan houden en die niet meer weg te denken is uit onze nationale muziekwereld.

De talentvolle Brabantse zangeres werkt op dit moment bovendien aan haar langverwachte tweede album, dat eind mei uit zal komen.

Charléne is inmiddels 17 jaar en op het album 'Zomer in mijn hart' zal te horen zijn dat ook haar muziek is meegegroeid. Gebleven zijn de unieke snik en het kristalheldere stemgeluid waarmee Charléne zich onderscheidt als één van de weinige vrouwelijke talenten tussen de vele Nederlandstalige zangers die Nederland rijk is. Nieuw zijn de volkse maar eigentijdse levensliedjes zoals 'Elke zonnestraal ben jij' en het opgewekte ’n Bosje rozen voor je moeder'.

Met de nieuwe single 'Elke zonnestraal ben jij' bewijst Charléne dat ze een blijvende aanwinst is voor het Hollandse lied. Producers Emile Hartkamp en Norus Padidar -verantwoordelijk voor de muzikale successen van o.a. Frans Bauer en Marianne Weber- zijn erin geslaagd op een unieke wijze het volkse repertoire te combineren met een hedendaagse sound. De single is een smakelijk voorproefje van het album en klinkt volwassen en oprecht, maar straalt van jeugdigheid en is bovenal verfrissend en verrassend!


Charléne boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Charléne: Charléne huren, Charléne inhuren, Charléne boeken, boekingen Charléne, artiestenbureau Charléne, artiestenburo Charléne, prijs Charléne, boekingskantoor Charléne, Charléne kosten, Charléne management

Charléne
Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten