<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30min.
Geluid:
Inprikken op aanwezige zaalgeluid
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.125,- ex btw ex BUMA


Meer Bennie Solo boeken:
Show

Bennie Solo  boeken?Topentertainer Bennie Solo

Met de topentertainer, zanger, komiek, spelleider en damesliefhebber Bennie Solo haal je een avondje (korter of langer kan natuurlijk ook!) topentertainment van de hoogste klasse in huis. Maar niet alleen in huis! Ook op de camping, je balkon of de trouwlocatie, in de feesttent, een uurttheater of het cafe, tijdens het straatfeest, een personeelsfeest of een productlancering.

U zegt het maar.

Single... maar nooit alleen ...
Want Bennie Solo komt, hoewel overtuigd en vrijwel praktiserend ‘single’, in basis nooit alleen!

Met Bennie Solo haal je een totaalgebeuren binnen! Een complete show met muziek, licht, DJ, spelletjes, effecten en vooral tomeloze humor en spraakmakende pret. Een bonte mix van Nederlandstalig, Engelstalig & Duits repertoire.

Honderd Procent Fungarantie!


Bennie Solo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Bennie Solo : Bennie Solo huren, Bennie Solo inhuren, Bennie Solo boeken, boekingen Bennie Solo , artiestenbureau Bennie Solo , artiestenburo Bennie Solo , prijs Bennie Solo , boekingskantoor Bennie Solo , Bennie Solo kosten, Bennie Solo management

Bennie Solo
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten