<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
4x25min.
Geluid:
Inclusief: compacte mobiele geluidsset.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.125,- ex btw ex BUMAKleintje solo boeken?Kleintje Solo

Komt naar je toe!
Onze Bennie Solo gaat de komende tijd ‘de straat op’, als het ware. Tenminste dat moeten we afleiden uit het aankoopbeleid van ons feestbeest. Even poolshoogte nemen was dus wel belangrijk, want het is niet zomaar een stap.

Vraagje: Mijnheer Solo, de straat op?
Bennie Solo: ‘Nou ja, de straat op, de straat op. Dat hoeft niet letterlijk, maar wat wel effe belangrijk is om te vertellen dat er nu ook als het ware beschikbaar is ‘het zogenaamde [Kleintje Solo]’.

Sinds kort beschikken we over een mobiele soundmasjien en daarmee brengen we kleine mobiele showtjes binnen handbereik. Op de straat of in het café of zelfs bij de mensen thuis. Weer even tussen de schuifdeuren als het ware. De kwaliteit van de grote show in het formaat van de notedop.’

Vraagje: Mijnheer Solo, dus klein maar breed inzetbaar?
Bennie Solo: ‘Juist, zo zou je het kunnen omschrijven. En of het nu om een braderie gaat, een ludiek optreden tijdens het ‘Ja woord’ op het stadhuis, een persoonlijke ode aan iemand die je in het zonnetje wilt zetten of lekker op de bank bij iemand thuis. [Kleintje Solo] is een lekker fris item dat op elke maat te produceren is.

Vraagje: Mijnheer Solo, hoe, waar, wanneer? Bennie Solo: ‘Wanneer je maar wilt.


Kleintje solo boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Kleintje solo: Kleintje solo huren, Kleintje solo inhuren, Kleintje solo boeken, boekingen Kleintje solo, artiestenbureau Kleintje solo, artiestenburo Kleintje solo, prijs Kleintje solo, boekingskantoor Kleintje solo, Kleintje solo kosten, Kleintje solo management

Kleintje solo
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten