<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
Avondvullend
Geluid:
D&B Q7 set (geluid tot 500 pers.)
Bezetting:
2
Prijs: *
€ 2.250,- ex btw ex BUMA


Meer Koffie Ferkeerd boeken:
Duo

Koffie Ferkeerd boeken?Samen zingen zij de sterren van de hemel maar u kunt ook zelf de artiest zijn bij hun Kara-oké Show.

Mathilde zal op haar ‘eigen’ ondeugende wijze het publiek vermaken met haar interviews en vlotte babbel en Bennie zal met zijn ‘goddelijke lichaam’ menig vrouwenhart sneller doen slaan.

Inclusief:
  • 6 meter Truss met theaterdoek (variabel)
  • 2maal4bar
  • De DJ draait de show non-stop aan elkaar
  • Karaoke show via Plasma scherm


Koffie Ferkeerd boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Koffie Ferkeerd: Koffie Ferkeerd huren, Koffie Ferkeerd inhuren, Koffie Ferkeerd boeken, boekingen Koffie Ferkeerd, artiestenbureau Koffie Ferkeerd, artiestenburo Koffie Ferkeerd, prijs Koffie Ferkeerd, boekingskantoor Koffie Ferkeerd, Koffie Ferkeerd kosten, Koffie Ferkeerd management

Koffie Ferkeerd
Follow me on Twitter
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten