<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
3x30min.
Geluid:
D&B Q7 set (geluid tot 500 pers.) Indien wij inprikken; incl. monitorset
Bezetting:
2
Prijs: *
1.695,- ex btw ex BUMALekker trio boeken?U weet vast hoe lastig het is om het iedereen op een feest tevreden te stellen als het gaat om entertainment en muziekkeuze. LekkerTrio.nl maakt het u een stuk eenvoudiger!

LekkerTrio.nl bestaat uit drie verschillende zang- en interactie acts met elk een eigen thema, sfeer, uitstraling en humor. Het is de perfecte entertainmentcombinatie om uw feestavond compleet te maken.

Deze drie toptalenten zijn samengebracht, maar zullen onafhankelijk van elkaar hun eigen show presenteren. Met LekkerTrio.nl bent u verzekerd van een geslaagd en muzikaal feest vol humor.

Barry Bubblicious
Deze Barry treedt als eerste op en opent de avond met de heerlijkste dans hits uit de 70s en 80s.

Stimmung mit Peter
Peter brengt de bekendste Duitstalige hits op geheel eigen wijze en is daarbij gekleed in typisch Duitse klederdracht.

Bennie Solo
Bennie Solo maakt als laatste zijn opwachting en zal uw gasten laten meezingen met de leukste Nederlandstalige meezingers.

Kortom: Its Party Time!!


Lekker trio boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Lekker trio: Lekker trio huren, Lekker trio inhuren, Lekker trio boeken, boekingen Lekker trio, artiestenbureau Lekker trio, artiestenburo Lekker trio, prijs Lekker trio, boekingskantoor Lekker trio, Lekker trio kosten, Lekker trio management

Lekker trio
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten