<< Terug

Categorie:
Shows
Artiestgroep:
Show
Tijdsduur:
1x60min.
Geluid:
D&B Q7 set (geluid tot 500 pers.)
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 1.175,- ex btw ex BUMAOkkies Magic Parade boeken?Okkie Fun & Magic Parade iedere locatie om tot een echt theater. Zijn prachtige decor en professioneel licht en geluid zijn het ‘cadeaupapiertje’ van de inhoud van zijn show. Hij goochelt er op los en laat de kinderen lachen en zingen. Okkie heeft zijn eigen verkleedpartijtjes en krijgt zo in zijn voorstelling onder andere bezoek van zijn werkster ‘Cloon Ans’ en samen met ‘Kokkie Rellen’ maken de kinderen de lekkerste dingen.

Okkie is inzetbaar bij vrijwel iedere gelegenheid waar kinderen zijn.

Dus denkt u dat Okkie de Clown uw feest, jubileum, opening, school, receptie, festival, bedrijfsfeest, beurs, braderie of ander evenement op zou kunnen vrolijken, neem dan contact met ons op.

Inclusief:
  • 6 meter Truss met theaterdoek (variabel)
  • licht; 2 maal 4 bar en frontlicht


Okkies Magic Parade boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Okkies Magic Parade: Okkies Magic Parade huren, Okkies Magic Parade inhuren, Okkies Magic Parade boeken, boekingen Okkies Magic Parade, artiestenbureau Okkies Magic Parade, artiestenburo Okkies Magic Parade, prijs Okkies Magic Parade, boekingskantoor Okkies Magic Parade, Okkies Magic Parade kosten, Okkies Magic Parade management

Okkies Magic Parade
Follow me on Twitter
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten