<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Presentatie
Tijdsduur:
max. 5uur
Geluid:
Exclusief geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 1.175,- ex btw ex BUMARene Peters boeken?Rasartiest Rene Peters is alom bekend in zijn creatie als Bennie Solo. Met dit spraakmakende, innemende type heeft hij al vele podia, zalen en evenementen op stelten gezet. Maar Rene heeft ook als presentator/entertainer zijn sporen inmiddels meer dan verdiend.

Moeiteloos praat deze alleskunner uw feest, pro- ductpresentatie of jubileum aan elkaar. Daarnaast is Renee ook als zanger/presentator, spelleider of promotor breed inzetbaar.

PresentatiePlus dus Rene Peters staat bekend om zijn brede assorti- ment aan snel en goed inzetbare typetjes, naast uiteraard de avondvullende totaalshows met Bennie Solo en kornuiten. Maar ook op presentatiegebied heeft hij veel voor u in petto. Rene Peters kan, op verzoek en in nauw overleg, meer betekenen dan alleen maar een praatje. Er bestaat namelijk ook de mogelijkheid om het praatje af te wisselen met zijn -tape act- of Rene live begeleidt door een band. Rene Peters staat voor een totaalconcept op maat. PresentatiePlus dus.

Voor bedrijfsfeesten, zakelijke evenementen, productpresentaties, veilingen en noem maar op. Dat kan allemaal in het Nederlands, maar ook bijvoorbeeld in het Duits is geen enkel probleem.


Rene Peters boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Rene Peters: Rene Peters huren, Rene Peters inhuren, Rene Peters boeken, boekingen Rene Peters, artiestenbureau Rene Peters, artiestenburo Rene Peters, prijs Rene Peters, boekingskantoor Rene Peters, Rene Peters kosten, Rene Peters management

Rene Peters
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten