<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
tot max. 700 pers. of inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
€ 14.000,- ex btw en BUMA.Jan Smit boeken?Jan Smit is een van de weinige artiesten die op hun 25e jaar al kunnen zeggen dat ze vijftien jaar in het vak zitten. Jan is zo’n jonge veteraan, de zanger viert in 2012 zijn jubileum met zijn allereerste ‘greatest hits’-compilatie: 15 Jaar Hits.

Iedereen herinnert zich nog wel het schattige Volendamse jongetje dat naar hartelust Ik Zing Dit Lied Voor Jou Alleen stond te zingen? Jantje Smit, zoals hij bekend werd, had destijds de prille leeftijd van tien jaar.

Jan Smit is inmiddels een volwassen man is getrouwd en vader. In de vijftien jaar sinds Jan Smit met zijn eerste publieke optreden al die harten vertederde, bouwde hij een muzikale carrière op die tot op de dag van vandaag nog steeds ongekend succesvol is.

Jan Smit brengt tijdens een optreden veel van zijn hits welke hij scoorde in de afgelopen 15 jaar ten gehore.


Jan Smit boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Jan Smit: Jan Smit huren, Jan Smit inhuren, Jan Smit boeken, boekingen Jan Smit, artiestenbureau Jan Smit, artiestenburo Jan Smit, prijs Jan Smit, boekingskantoor Jan Smit, Jan Smit kosten, Jan Smit management