<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Op aanvraag
Bezetting:
1
Prijs: *
Op aanvraagNielson boeken?Nielson, ook wel Niels Littooij, werd bekend als finalist van het TV programma ‘De Beste Singer-Songwriter van Nederland’ van Giel Beelen.

Met een combinatie van verschillende stijlen creëert de getalenteerde singer songwriter een nieuw Nederlandstalig geluid. Al tijdens het programma scoorde Nielson een enorme hit met ‘Beauty & de Brains’, dat sinds de release in de top 10 van de Single Top 100 en de iTunes chart staat.

De 22-jarige Nielson begon zijn carrière als rapper aan de Herman Brood Academie te Utrecht. In die hoedanigheid won de Dordtenaar in 2008 de Rotterdamse variant van kunstbende en het leverde hem voorprogramma’s op van onder andere The Opposites.

Vervolgens werd hij benaderd door MTV/Nickolodeon, die hem vroegen als frontman van de popgroep Zirkus Zirkus, waar hij tot 2011 deel van uitmaakte. Met die formatie scoorde Nielson al twee top tien-hits en speelde hij in Ahoy en de HMH.

Op dit moment werkt Nielson, tussen al zijn optredens door, hard aan zijn eerste album dat medio april uit zal komen. De opvolger van single ‘Beauty & de Brains’ staat al voor januari gepland.


Nielson boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Nielson: Nielson huren, Nielson inhuren, Nielson boeken, boekingen Nielson, artiestenbureau Nielson, artiestenburo Nielson, prijs Nielson, boekingskantoor Nielson, Nielson kosten, Nielson management