<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Bezetting:
3
Prijs: *
€ 2.795,- ex btw ex BUMA30EUROLIVE boeken?Er zijn mensen die zeggen dat Livebands de langste tijd hebben gehad. Dat DJ's en danceacts de podia zullen veroveren.

Echter gaan ze aan één factor voorbij. En die factor draagt de naam: 30EUROLIVE.

'Grote sensatie'
De laatste jaren dé sensatie in het Nederlandse feesttenten- en zalen circuit. Van Friesland tot Limburg en van Zuid Holland tot Overijssel: er is geen locatie waar de jongens van 30EUROLIVE geen diepe indruk hebben achterlaten. Peter, David en Michiel bedachten een geheel eigen concept en stappen voor elk optreden met hun crew in hun truck met oplegger met een duidelijke missie: " We gaan niet eerder naar huis voordat de tent volledig plat gespeeld is".

'Ze zetten de tent op zijn kop'

30EUROLIVE is een band waar de muzikanten nog begrijpen waar het om gaat. "Het publiek komt niet voor de band maar de band komt voor het publiek". Met een onuitputtelijke energie komen de beste songs van heden en verleden voorbij. Ook schromen David, Peter en Michiel niet om een eigen geschreven song te spelen. Eigen muziek? Een hit scoren? Daar hebben de mannen hard aan gewerkt. Op de dagen dat de band niet speelt (en dat zijn er weinig...) wordt alle overgebleven energie gestoken in het schrijven van nieuwe nummers.

Echter blijven de 3 topmuzikanten het meest genieten van hun live-optredens. Altijd en overal. Zo hebben ze op verzoek van de Koninklijke Landmacht 2 x een tour gedaan in Afghanistan. Indrukwekkend en om nooit te vergeten. Naar aanleiding van de Uruzgan concerten besloot de Koninklijke Luchtmachtkapel om tijdens de theatertour 2009/2010 een nummer van 30EUROLIVE op te nemen in hun repertoire. Een nummer van de beste coverband van Nederland in de grootse Nederlandse theaters. Volgens David: "Vet Cool".

'Dick Kemper & 30EUROLIVE'

Na de eerste 2 singles van 30EUROLIVE

'De Horizon' en 'Loving You' hebben ze momenteel veel succes met het nummer 'Waiting for a Sign'. Een song die is opgenomen bij en geproduceert door Dick Kemper. Alle regionale- en landelijke radiostations hebben het nummer inmiddels op de playlist staan.


30EUROLIVE boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords 30EUROLIVE: 30EUROLIVE huren, 30EUROLIVE inhuren, 30EUROLIVE boeken, boekingen 30EUROLIVE, artiestenbureau 30EUROLIVE, artiestenburo 30EUROLIVE, prijs 30EUROLIVE, boekingskantoor 30EUROLIVE, 30EUROLIVE kosten, 30EUROLIVE management

30EUROLIVE
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten