<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Incl. C-set.
Bezetting:
6
Prijs: *
V.a. 3.995,- ex btw ex BUMABeat it boeken?BEAT IT is de nieuwe sensationele band/act waar Nederland niet om heen kan!

Energiek, aantrekkelijk, high-performance met daarbij een niet te evenaren sound van internationale allure, dat is BEAT IT!

BEAT IT beschikt over ruime ervaring binnen de wereld van professioneel top-entertainment. De bandleden hebben grote projecten achter hun naam staan en hebben gerenommeerde artiesten begeleidt. De meeste leden van BEAT IT zul je ongetwijfeld herkennen van de bekende formatie Beethoven.

Professionaliteit, energiek en een vernieuwende visie zorgen ervoor dat BEAT IT in staat is om zeer doeltreffend in te spelen op alle wensen van het publiek.

Beleef een spectaculaire show van BEAT IT en je waant je bij een internationaal popconcert!De sprankelende persoonlijkheden, gecombineerd met een wervelende lichtshow en luxueuze sound, BEAT IT is in staat ieder evenement succesvol te laten slagen.Laat je meevoeren tijdens n van onze shows, THEN YOU KNOW... JUST BEAT IT!


Beat it boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Beat it: Beat it huren, Beat it inhuren, Beat it boeken, boekingen Beat it, artiestenbureau Beat it, artiestenburo Beat it, prijs Beat it, boekingskantoor Beat it, Beat it kosten, Beat it management

Beat it
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten