<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Bezetting:
6
Prijs: *
€ 6.995,- ex btw ex BUMABeethoven boeken?Al jaren aan de top en nog steeds vernieuwend, spraakmakend en uniek!

Als eerste en enige band brengt Beethoven Rocks een totaalervaring, waarbij muziek en de allernieuwste technieken worden geïntegreerd tot een waanzinnige visuele en muzikale show. Beethoven Rocks is een gegarandeerd succes bij openbare evenementen, stadsfeesten, feesttenten en discotheken en heeft in 13 jaar op verschillende grote podia landelijke bekendheid verworven.

Unieke podiumopstelling
Op maat gemaakte visuals en video's worden getoond op een fantastische LED Wall (met een maximale afmeting van 50 m2) die het decor vormt voor een futuristisch en uiterst professioneel podium dat niet onderdoet voor de bekende grote TV-shows.

5 leadzangers
Met haar repertoirekeuze wil Beethoven Rocks een zo groot mogelijk publiek aanspreken. Beethovens grootste kracht is dat ze niet werkt met vaste setlists, maar dat ze vanaf het podium haar publiek en de sfeer scant en daar haar repertoire ter plekke op aanpast.
Bekend is Beethoven Rocks om haar unieke medley's zodat ze haar publiek van zoveel mogelijk muzikale genres kan laten genieten. De allernieuwste songs uit de Charts worden afgewisseld met o.a. Rock, Nineties en Dance. Bovendien beschikt Beethoven rocks over 4 geweldige leadzangers en een fantastische zangeres die elkaar op overtuigende wijze aanvullen. Zo blijft het hele optreden spannend, boeiend en afwisselend.

Totaalervaring
Bij een optreden van Beethoven Rocks is het publiek niet alleen toeschouwer, maar maakt ze deel uit van een gezamenlijke muzikale en visuele belevenis. Wie een optreden heeft meegemaakt verliest zich in de magie van dit zevental. Volledige overgave, onuitputtelijke energie en diepe beleving is het recept voor een onvergetelijk feest!


Beethoven boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Beethoven: Beethoven huren, Beethoven inhuren, Beethoven boeken, boekingen Beethoven, artiestenbureau Beethoven, artiestenburo Beethoven, prijs Beethoven, boekingskantoor Beethoven, Beethoven kosten, Beethoven management

Beethoven
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten