<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
4x45min.
Geluid:
Incl. geluid tot 1000 pers.
Bezetting:
5
Prijs: *
€ 2.295,- ex btw ex BUMABig Nick boeken?Al jaren een begrip!

Sinds juni 2010 heeft de band Big Nick haar oorspronkelijke frontman Sjef weer terug in haar gelederen. Vanaf 1995 was Sjef beeldbepalend voor Big Nick. Met zijn aanstekelijke humor en enorme gedrevenheid wist hij van ieder optreden van Big Nick een prachtig succes te maken. In 2005 besloot Sjef om solo verder te gaan als entertainer op bedrijfsfeesten, festivals e.d. Maar de drang om toch weer terug te keren in de band bleef altijd bestaan. Toen de band in het voorjaar van 2012 op zoek ging naar een nieuwe zangeres welke naast zanger Sjef op het podium zou kunnen staan werd contact gezocht met Ann. En sinds die tijd gaat het hard met de band. De combinatie "op het front van de band" met de charmante, goed ogende zangeres Ann en zanger/entertainer Sjef blijkt een geweldig succes te zijn.

Het maakt de band niets meer uit hoeveel mensen er zijn voor een optreden. Ieder optreden weer weet de band alle aanwezigen compleet uit zijn / haar dak te laten gaan. Met een enorm improvisatie vermogen en ontzettend veel interactie met het publiek heeft Big Nick een leidende rol in het covercircuit. Met meer dan 100 optredens per jaar bewijst de band bijna dagelijks een band te zijn die overal gewild is. Van de drukke feesttent tot het meest intieme besloten bruiloftsfeest. In mei 2012 komt Pascal de band versterken. Samen met bassist Gunther en drummer Pieter vormen zij de stevige basis van de band. Terwijl de ritme sectie voor een heerlijk stabiel geluid zorgt kan Pascal naar alle lust zijn creativiteit botvieren op alle nummers welke de band speelt.

Big Nick wordt ondersteund door een prima licht- en geluidshow. Kortom Big Nick is dé ideale band voor alle kermissen, feesttenten, bedrijfsfeesten en bruiloften. Zij bewijzen iedere keer weer het gelijk van de opdrachtgever dat een optreden ook een echt feest moet worden!


Big Nick boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Big Nick: Big Nick huren, Big Nick inhuren, Big Nick boeken, boekingen Big Nick, artiestenbureau Big Nick, artiestenburo Big Nick, prijs Big Nick, boekingskantoor Big Nick, Big Nick kosten, Big Nick management

Big Nick
Follow me on Twitter Follow me on Facebook Follow me on Hyves
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten