<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
4,5 uur
Geluid:
Max. 200 pers., incl. geluid A-set
Bezetting:
4
Prijs: *
V.a. € 2.295,- ex btw ex BUMABlizzert boeken?Blizzert is een garantie voor succes.

Blizzert heeft de afgelopen maanden een metamorfose ondergaan. Een stijlvolle, jonge en frisse band is naar een hoger level getild. Een nieuw concept wat tot in de puntjes is uitgewerkt. De band zorgt voor een nieuwe beleving bij uw evenement. Blizzert is nu te omschrijven als interactief, energiek en natuurlijk heel veel enthousiasme. Op maat gemaakt muzikale hoogstandjes. Het concept van Blizzert is het beste te omschrijven als een app-experience. Het ‘lot’ van de avond ligt in jouw handen. Door middel van een app kan er een verzoek nummer worden ingediend. Dit kan alles zijn: wil je karaoke lied? Geen probleem, stap mee op het podium en zing het nummer mee. Wil je een huwelijksaanzoek doen, een foto sturen naar de band of een muziekgenre aanvragen? Allemaal opties die mogelijk zijn. Via de speciale Blizzert App kun je jouw verzoek indienen en zo een onvergetelijke avond beleven. Door dit alles is Blizzert breed inzetbaar. Van dans tot disco van medleys tot ‘Hollands’ u roept zij spelen. Wanneer u Blizzert boekt haalf een goede naam in huis die beschikt over een jarenlange ervaring in de muziek. Het decor is ook helemaal aangepast op het concept. Alles is heel stijlvol afgewerkt. Wat op de persfoto staat, wordt meegebracht. Een stijlvolle afgewerkt meubel met daarin ledschermen. Bekijk hier de persfoto van Blizzert. Wanneer je Blizzert boekt ontvang je een 5 koppige band. Dit is eventueel uit te breiden met een blazerssectie. Dit geeft net een beetje meer cache aan de avond. Bekijk hier de video's van Blizzert.

Boek je Blizzert voor je evenement, denk je misschien wat een aparte naam. Voorheen was de bandnaam Extrema. Wanneer je Blizzert boekt ontvang je een muzikaal hechte vriendengroep en die dit ook elke weten uit te stralen. De zangeres heeft een klassieke opleiding gevolgd. “Optreden met Blizzert is ontzettend gaaf en een hele mooie uitdaging”, aldus Katja. De toetsenist is de drijvende kracht achter de band.


Blizzert boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Blizzert: Blizzert huren, Blizzert inhuren, Blizzert boeken, boekingen Blizzert, artiestenbureau Blizzert, artiestenburo Blizzert, prijs Blizzert, boekingskantoor Blizzert, Blizzert kosten, Blizzert management

Blizzert
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten