<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x50min.
Geluid:
Incl. geluid, max. 300 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
V.a. € 2.650,- ex btw ex BUMABroadway boeken?Door Broadway te boeken voor uw evenement, is succes gegarandeerd.

Bekijk hier de persfoto van Broadway. Broadway kan het beste omschreven worden als een band met klasse, sfeer-makend, hoogstaand entertainment. Broadway kent al een lange historie. De band staat ondertussen al 17 jaar op de bühne. Dit is zeker iets waar de band trots op is. In deze 17 jaar hebben ze wel bijna alle podia van Nederland op hun grondvesten laten schudden. Met een solide basis draait deze band al jaren in de top van de entertainment. Elke keer zoekt de band weer naar een verrassing om zo elk optreden uniek te maken. Broadway heeft een onderscheidende factor. Dit komt terug in zowel horen als om het zien van de band. Met veel enthousiasme wordt er een show neergezet waar U tegen gezegd kan worden. Bekijk hier de promovideo van Broadway. Van een bedrijfsfeest tot een grote feesttent en van een mooie bruiloft tot een dancing, Broadway is ruim inzetbaar, waardoor het de ideale band is voor elk event. Een vraag die wij vaak te horen krijgen is of de band wel echt live speelt. Hier kunnen wij volmondig ja op antwoorden. Er wordt live gezongen en gespeeld. Bij Broadway worden geen technische extra’s gebruikt. Een voordeel hier van dat er geen voor geprogrammeerde setlijsten zijn waardoor zowel de muziek en performance spontaan is. Er kan dus makkelijk worden ingespeeld op wat het publiek dan verwacht. Zo is iedere avond nooit hetzelfde. Wanneer je Broadway boekt is de avond pas geslaagd als het publiek een gezellige avond heeft gehad, en daar zorgt Broadway dan ook alles voor. Een breed repertoire met zowel de actuele top40 hits maar natuurlijk ook hits van vroeger. Noem een muziekgenre en Broadway is in staat om het te spelen. Hierdoor is Broadway super allround en dus de perfecte band voor uw event. Broadway boeken is gezellig, professioneel, top-entertainment en vooral kwaliteit. Dat is Broadway.

Wanneer je Broadway boekt voor uw event ontvang je de ideale band om mee samen te werken. Met een goede crew en band zullen zij er voor zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld is en jezelf daar niet druk over hoeft te maken. Omdat Broadway al door heel Nederland heeft gespeeld kennen ze al veel locaties waardoor ze overal op in kunnen spelen. Kortom wanneer je Broadway boekt is succes gegarandeerd.


Broadway boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Broadway: Broadway huren, Broadway inhuren, Broadway boeken, boekingen Broadway, artiestenbureau Broadway, artiestenburo Broadway, prijs Broadway, boekingskantoor Broadway, Broadway kosten, Broadway management

Broadway
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten