<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
Inclusief monitor set / inprikken op aanwezig geluid.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 2.395,- ex btw ex BUMAPeter Beense boeken?Met Peter Beense is elk optreden een feessie. Verpak de pure emotie die we waarderen in André Hazes in een stem die doet denken aan Lou Rawls. Gooi er een kroegsausje overheen. Dat is Peter Beense.

Het is Peter’s stem die feilloos elke emotie overbrengt. Zijn uitstraling ademt gezelligheid uit. Het maakt Peter niet uit waar hij optreedt. Of hij in zijn eigen kroeg voor een klein publiek zingt, een uitzinnige voetbalmenigte op het Museumplein vermaakt, de Arena plat zingt of de liefhebber van het levenslied amuseert in een uitverkochte Heineken Music Hall. Peter heeft de gave om elk optreden om te toveren in een warm feest met een Jordaans randje. Dat kenmerkt deze doorgewinterde artiest die met ruim 200 optredens per jaar tot één van de meest gevraagde artiesten in Nederland behoort.

In 1985 laat de dan 22-jarige Peter Beense voor het eerst landelijk van zich horen. Hij breekt door met de single “mijn donkerbruine broeder“, haalt de tipparade en treedt op in Chiel Montagnes Op volle toeren.In 1995 bestormt Peter opnieuw de hitparade. Samen met Ronald, ook een zingende kastelein, zingt hij “Ay ay ay Ajax“. Het museumplein barst uit haar voegen bij de huldiging van Ajax als wereldkampioen. Daar treedt Peter op voor ruim 200.000 mensen. Hij is de eerste niet-voetballende artiest die zingt op de middenstip van de Amsterdamse Arena.

In 2004 geeft hij zijn eerste, en tevens binnen een half uur uitverkochte, concert in theater Carré. Bij de herdenkingsdienst van André vestigt deze Amsterdammer met zijn toegankelijke geluid definitief zijn naam bij het grote publiek. Zijn concerten in de Heineken Music Hall zijn een jaarlijks terugkerend en uitverkocht feest.

Naast de reeds genoemde hits, is Peter bekend van de nummers: “Mijn kleine meid“, “Leve de lol“, “N goede vriend” (samen met Harry Slinger), “Amore“, “Fiësta“, “Ga met me mee“, “Partytime“ , “Ga nu maar weg” en natuurlijk “Laat ze maar lullen“.


Peter Beense boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Peter Beense: Peter Beense huren, Peter Beense inhuren, Peter Beense boeken, boekingen Peter Beense, artiestenbureau Peter Beense, artiestenburo Peter Beense, prijs Peter Beense, boekingskantoor Peter Beense, Peter Beense kosten, Peter Beense management