<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
3x45min.
Geluid:
Incl. geluid, max. 1000 pers.
Bezetting:
4
Prijs: *
€ 2.095,- ex btw ex BUMAMarcus en Taylor boeken?"Wij spelen alles". Een mooie uitspraak van de 4 heren van Marcus and Taylor. Maar ze maken het ook echt waar vanaf ieder podium. En of dat podium nu in een gezellig bruin café staat, of in een enorme feesttent, dat maakt allemaal niet uit.

Marcus & Taylor is een heerlijke band die garant staat voor een show aan gezellige meezingers en echte feestnummers met muziek uit de jaren waar de eerste elektrische gitaar was uitgevonden tot en met de muziek van nu. Van rock 'n roll tot de allermooiste Nederlandstalige hits.

Talloze bekende meezingers zullen de revue passeren maar ook de rustige ballads worden niet geschuwd.

Dit in samenstelling met een flinke scheut humor in de show van Marcus & Taylor.

De grote witte piano vormt het middelpunt van de podiumpresentatie. Vier heren die heerlijk ongedwongen en overal feest maken.


Marcus en Taylor boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Marcus en Taylor: Marcus en Taylor huren, Marcus en Taylor inhuren, Marcus en Taylor boeken, boekingen Marcus en Taylor, artiestenbureau Marcus en Taylor, artiestenburo Marcus en Taylor, prijs Marcus en Taylor, boekingskantoor Marcus en Taylor, Marcus en Taylor kosten, Marcus en Taylor management

Marcus en Taylor
Follow me on Twitter Follow me on Facebook
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten