<< Terug

Categorie:
Artiesten
Artiestgroep:
Zanger
Tijdsduur:
1x30 min.
Geluid:
o.b.v. besloten optreden.
Bezetting:
1
Prijs: *
V.a. € 5.950,- ex btw ex BUMADanny de Munk boeken?Als Danny de Munk ergens verschijnt, voelt iedereen zich helemaal thuis. De spontane zanger en tv-persoonlijkheid brengt overal waar hij komt feest, plezier en echte gezelligheid. Danny houdt van mensen… en de mensen houden van Danny. In 2007 vierde Danny zijn 25 jarige jubileum waarna hij meerdere keren in de Heineken Music Hall stond, was op televisie met twee eigen reality soaps en toert door het hele land om voor zijn vele fans op te treden.

Danny de Munk boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Danny de Munk: Danny de Munk huren, Danny de Munk inhuren, Danny de Munk boeken, boekingen Danny de Munk, artiestenbureau Danny de Munk, artiestenburo Danny de Munk, prijs Danny de Munk, boekingskantoor Danny de Munk, Danny de Munk kosten, Danny de Munk management