<< Terug

Categorie:
Bands
Artiestgroep:
Band
Tijdsduur:
Avondvullend.
Geluid:
Incl. geluid, max. 1200 pers.
Bezetting:
6
Prijs: *
V.a. € 1.895,- ex btw ex BUMA



Riverside boeken?



Een 'normale' biografie schrijven over Riverside is een beetje een verloren missie… Want dan kom je in de standaard opmerkingen terecht, terwijl bij de coverband Riverside eigenlijk niets 'standaard' is. Een hechte vriendengroep die op een zeer enthousiaste en aanstekelijke manier optredens door het hele land (én daarbuiten) doet. Iedere keer weer met het idee om er een GROOT feest van te maken. Maar ook net zo gemakkelijk easy-listning c.q. 'inloop'- muziek speelt. Maar ook dezelfde coverband die alle feesttenten van Nederland helemaal op zijn kop zet. Als je niet van feesten houdt, ga dan niet naar een optreden van Riverside. Intern worden zij soms weleens 'prettig gestoord' genoemd. Omdat de hele coverband gewoon heel flexibel is. 's Morgens gebeld, 's avonds op het podium bij wijze van spreken.

Riverside op studentenfeesten.
Legendarisch zijn inmiddels de optredens op de talloze studentenfeesten door het hele land. Van het uiterste puntje in Limburg (Eijsden tijdens La Coppa de Maastricht) tot ver in het Noorden voor de studentenverenigingen in Groningen. Maar ook in Rotterdam, Leiden, Arnhem, Nijmegen, Enschede en Utrecht zijn de musici van Riverside graag geziene gasten op de studentenfeesten.

Riverside als bruiloft band.
Een belangrijk aspect binnen de optredens van Riverside vormen ook de optredens tijdens bruiloften.

'Kijk, zo een dag in voor het bruidspaar en de familie en vrienden altijd een zeer speciale dag die nooit meer wordt vergeten. Als wij, als band, daar ons steentje aan kunnen en mogen bijdragen om er een geweldig feest van te maken, dan vinden wij dat ook een eer en doen wij er ook letterlijk alles aan om dit doel te bereiken. Vaak spreken wij vooraf nog even met het bruidspaar de avond door om zodoende aan alle wensen te kunnen voldoen'.

De 'line-up' van de band; Bo-zang/percussie/gitaar/toetsen,Randy -zang/percussie/drums, Geoffrey-zang/toetsen/gitaar,Roy -gitaar, Frans-zang/basgitaar, Paul-drums/percussie/zang, Nan -geluidstechnicus/chauffeur )

Sympathieke muzikanten, altijd enthousiast en heerlijk om mee te kunnen en mogen werken!


Riverside boeken? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

* Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden, hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Alle genoemde prijzen zijn exclusief 6% BTW en exclusief BUMA rechten.
Voor Drive in Shows geldt een BTW tarief van 21%. Voor het openbaar afspelen van muziek een licentie van BUMA wettelijk verplicht is.


BUMA behartigt de belangen van de muziekauteurs, d.w.z. componisten en tekstdichters, m.b.t. de uitvoering van hun werk en heeft hiervoor een wettelijk geregelde bemiddelingsvergunning (art. 30a Aw). Voor de openbaarmaking van auteursrechtelijke werken tijdens een optreden is door de organisator/opdrachtgever een vergoeding van 7% over de uitkoopgage aan de Buma verschuldigd. Voor verdere informatie over tarieven, formulieren enz. kunt u zich het beste rechtstreeks wenden tot Buma/Stemra in Hoofddorp, 023-7997999.


Keywords Riverside: Riverside huren, Riverside inhuren, Riverside boeken, boekingen Riverside, artiestenbureau Riverside, artiestenburo Riverside, prijs Riverside, boekingskantoor Riverside, Riverside kosten, Riverside management

Riverside
Nieuwsberichten

Geen nieuwsberichten